Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий Toyota Prius кинув виклик популярному спорткару Mazda на прямій (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Новий Toyota Prius кинув виклик популярному спорткару Mazda на прямій (ВІДЕО)

Новий Toyota Prius кинув виклик популярному спорткару Mazda на прямій (ВІДЕО)
Блогери влаштували драг-рейсинг між гібридом Toyota Prius 2023 і родстером Mazda MX-5 Miata третього покоління.

Відео опублікували на YouTube-каналі The Fast Lane Car.



Toyota Prius рідко сприймається автолюбителями як автомобіль для перегонів. Проте, вийшло вже п'яте покоління популярного гібрида, яке сильно відрізняється від попередників.

У заїзді брав участь Toyota Prius з гібридною силовою установкою на основі 2,0-літрового бензинового двигуна та електромотора сумарною потужністю 194 к. с. і 188 Нм крутного моменту. Потужність передається на передні колеса через безступінчасту трансмісію з електронним керуванням.

Mazda MX-5 Miata оснащується 2,0-літровим атмосферним двигуном потужністю 160 к.с. і 195 Нм крутного моменту. Він працює в парі із шестиступінчастою механічною коробкою перемикання передач.

У заїзді з місця Toyota Prius стартував краще за Mazda MX-5 Miata і зміг зберегти перевагу до самого фінішу. Проте різниця виявилася незначною.

У заїзді з наскоку обидва авто їхали однаково до самого фінішу. Попри це Mazda MX-5 Miata все ж таки виявилася трохи швидшою.

У тесті на гальмування Mazda MX-5 Miata також виявилася кращою. У цьому заслуга малої ваги моделі.

Читайте також: Volvo оголосила, що відкладає запуск виробництва електричного кросовера EX90

Останнім став тест на слалом. Обидва автомобілі показали гідні результати, але Mazda MX-5 Miata проїхала смугу перешкод швидше — 24,56 проти 25,7 секунди.


05-17-2023, 18:41  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 317   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: