Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Сучасні компактні автомобілі масово провалили нові краш-тести (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Сучасні компактні автомобілі масово провалили нові краш-тести (ВІДЕО)

Сучасні компактні автомобілі масово провалили нові краш-тести (ВІДЕО)
Страховий інститут безпеки дорожнього руху (IIHS) опублікував результати оновлених краш-тестів, які виявились надто складними для багатьох сучасних автомобілів.

Про це повідомили на сайті Car and Driver.



У краш-тестах за новою методикою IIHS з'ясувалося, що компактні автомобілі не забезпечують необхідного захисту для задніх пасажирів. У новій серії тестів взяли участь Honda Civic, Toyota Corolla, Kia Forte, Nissan Sentra та Subaru Crosstrek.

Жодна з протестованих моделей не змогла отримати загальну оцінку "Добре" за краш-тест. Тільки стан безпеки Honda Civic та Toyota Corolla був відзначений як "Прийнятно". Інші автомобілі отримали оцінку "Погано".

Експерти заявили, що низькі оцінки пов'язані з відсутністю сучасних засобів захисту пасажирів на другому ряду. У всіх протестованих авто задній манекен падав униз під час зіткнення.

Читайте також: Volvo оголосила, що відкладає запуск виробництва електричного кросовера EX90

За словами експертів, ця проблема трапляється на багатьох сучасних автомобілях. Автовиробники часто приділяють недостатньо уваги для безпеки задніх пасажирів.
05-18-2023, 07:26  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 614   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: