Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Honda вивела на європейський ринок бюджетний електроскутер за 1000 євро (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Honda вивела на європейський ринок бюджетний електроскутер за 1000 євро (ВІДЕО)

Honda вивела на європейський ринок бюджетний електроскутер за 1000 євро (ВІДЕО)
У Європі з'явився новий Honda EM1 e.

Легкий електроскутер продаватимуть за ціною від 985 до 1050 євро.

Деталі нової моделі розкрили на офіційному сайті японського бренду.



Мопед Honda EM1 e є першою електричною моделлю марки для європейського ринку. У лінійці Honda є інші дешеві електроскутери, проте вони представлені в країнах Азії та Африки.

Нова Honda EM1 e — компактний двомісний електроскутер зі стриманим дизайном. Його споряджена маса з батареєю складає 95 кг.

Електроскутер Honda оснащений заднім мотор колесом потужністю 2,3 к. с. (1,7 кВт), яке максимальна швидкість становить 45 км/ч. Переднє гальмо дискове, а заднє – барабанне.

Компактна батарея ємністю 29,4 А∙год забезпечує запас ходу 48 км. Вона є швидкознімною і може заряджатися в домашніх умовах за 6 годин, а її ресурс становить 2500 циклів зарядки-розрядки.

Читайте також: Volvo оголосила, що відкладає запуск виробництва електричного кросовера EX90

Електричний мопед Honda EM1 e пропонують у білому, сірому та чорному кольорах. Оснащення враховує діодну оптику, USB-роз'єм, 3,3-літровий відсік для поклажі під сидінням та невеликий задній багажник із кріпленням для сумок та боксів.
05-20-2023, 07:22  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 338   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: