Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Перший електромобіль Rolls-Royce розкупили на рік уперед ще до початку виробництва
Автосвіт / Фото

Перший електромобіль Rolls-Royce розкупили на рік уперед ще до початку виробництва

Перший електромобіль Rolls-Royce розкупили на рік уперед ще до початку виробництва
Генеральний директор Rolls-Royce Торстен Мюллер-Отвос поділився успіхами електричного купе Spectre.

В інтерв’ю виданню InsideEVs, він сказав, що попит на перший електромобіль бренду перевершив усі очікування.



Виконання вже зібраних замовлень триватиме понад 15 місяців. Таким чином, ті, хто оформив замовлення сьогодні, отримають свої автомобілі не раніше 2025 року.

Зі слів топ-менеджера, при розробці серійної «двохдверки» враховувався досвід минулих електричних концепцій 102EX та 103EX, які стали основою Spectre. Також інженери-конструктори брали до уваги відгуки клієнтів.

Зокрема, думка потенційних покупців електрокупе враховувалася щодо розміру тягової батареї. Розробникам було дуже важливо знайти «баланс між запасом ходу, розміром акумуляторів та конструкцією автомобіля». У компанії вважають, що для електромобіля Rolls-Royce цілком достатньо запасу ходу 500 км й Spectre може його запропонувати.

Коментуючи дизайн електромобіля, Мюллер-Отвос сказав, що Spectre переосмислює традиційні риси Rolls-Royce, зокрема, культову решітку радіатора.

Читайте також: В Італії відбулася прем’єра BMW Concept Touring Coupe

Як стверджується, Spectre — «найаеродинамічніший» автомобіль із будь-коли існуючих Rolls-Royce. Перші прототипи демонстрували коефіцієнт лобового опору лише 0,25. Очікується, що у серійного електрокупе він буде меншим.
05-24-2023, 10:33  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 377   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: