Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Електричний кросовер Hyundai IONIQ 7 вийде на ринок Європи в 2025 році
Автосвіт / Фото

Електричний кросовер Hyundai IONIQ 7 вийде на ринок Європи в 2025 році

Семимісний електричний кросовер Hyundai IONIQ 7 вийде на ринок Європи в 2025 році, а поки що його прототипи обкатують на тестах.

Повністю закамуфльований мул вивели на дороги Сеула (Південна Корея), де він і потрапив в об’єктиви фотошпигунів.



Габарити IONIQ 7 виглядають дуже переконливо. У нього вертикальна передня частина, сильно похиле вітрове скло та дах, який плавно спускається до корми. Ще можна відзначити високу лінію скління та масивне обваження.
Електричний кросовер Hyundai IONIQ 7 вийде на ринок Європи в 2025 році

Електрокар є серійним продовженням концепту Hyundai Seven і стане зеленою альтернативою Santa Fe. Новинка отримає семимісцеву конфігурацію. За даними інсайдерів, оснащення салону буде преміальне, як у Genesis. Також обіцяють місткий багажний відсік.

Очікується, що IONIQ 7 буде побудований на платформі E-GMP та отримає двомоторну силову установку. Потужність варіюватиметься від 235 до 313 к.с. залежно від версії. Батарея на 100 кВтг забезпечить пробіг до 600 км.

Читайте також: Hyundai привезла до Європи водневе авто

Представлять новинку у 2024 році, а у продаж вона надійде у 2025-му.



05-24-2023, 18:31  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 156   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: