Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Ілон Маск показав абсолютно нову, найдешевшу Tesla
Автосвіт / Фото

Ілон Маск показав абсолютно нову, найдешевшу Tesla

Ілон Маск показав абсолютно нову, найдешевшу Tesla
Гендиректор і відомий маркетолог Ілон Маск влаштував справжнє збудження серед своїх шанувальників, коли на щорічних зборах акціонерів Tesla він представив лише силует майбутнього автомобіля компанії.

На зборах, які відбулися минулого тижня, було багато цифр, фактів і обіцянок, але Маск знав, як зацікавити аудиторію і заявити про потенціал Tesla.



Він підтвердив, що компанія в даний час працює над двома абсолютно новими моделями, які ще ніхто не бачив. Під час його презентації на екрані з’явився силует майбутньої Tesla, яка має бути новим автомобілем.

Цікаво, що Маск сказав, що цей автомобіль не просто “проектується”, але “будується”. Цей вислів може бути неоднозначним, оскільки зазвичай він використовує його стосовно виробництва, але можливо він має на увазі, що компанія вже знаходиться у процесі створення прототипу.

В будь-якому разі, це зображення є візуальним відображенням майбутнього автомобіля, а не просто загадковою картинкою. Очікується, що Tesla випустить на ринок менший електричний хетчбек, який часто називають “Tesla за 25 000 доларів” або іноді “Tesla Model 2”.

Нещодавно було помічено прототип автомобіля, що схожий на Tesla і побудований на базі Mazda, під час його тестування в Китаї, де Tesla заявила про намір розробити та випустити наступний свій автомобіль.

Читайте також: Фургон Ford Transit перетворили на незвичайний позашляховик із величезними колесами

За оцінками компанії, ці дві нові моделі очікуються досягнути обсягу продажів близько 5 мільйонів одиниць на рік. Очікується, що ці автомобілі будуть доступні за більш низькою ціною і мають менші розміри, включаючи хетчбек, а також “роботаксі” – транспортний засіб, розроблений для самостійного водіння та використання в таксі.
06-1-2023, 12:31  
Джерело: mashyna.com.ua
Переглядів: 132   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: