Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Ford Bronco Raptor приміряв новий стайлінг-пакет
Автосвіт / Фото

Ford Bronco Raptor приміряв новий стайлінг-пакет

Ford Bronco Raptor приміряв новий стайлінг-пакет
Ford Bronco Raptor — нове «обличчя» на ринку.

Позашляховик дебютував у січні 2022 року і з’явився у дилерів лише до кінця року.



Під капотом у нього 3,0-літровий двигун V6 з подвійним тубонаддувом потужністю 418 к.с. Потужність двигуна відправляє на всі чотири колеса з 35,0-дюймовими шинами. Звалося, цього достатньо, що б залишатися в центрі уваги, але, схоже, у Ford думають інакше.

Видання Motor1 опублікувало фотографії незвичайного Bronco Raptor. Від серійного позашляховика він відрізняється з розширеними крилами та новою графікою. Зокрема, яскраві акценти кольору Code Orange видно на колесах та картатий графіці в задній частині кузова.

Також у помаранчевий колір відфарбовані буксирувальні «вуха» в передньому бампері. Цікаво, що колісний арки у позашляховика на фото пофарбовані в колір кузова, тоді як у актуальної моделі вони з фарбованого текстурованого пластику.

Цілком ймовірно, фотографу видання вдалося зняти новий варіант зовнішнього оформлення позашляховика, який Ford готує для Bronco Raptor 2024 року. Офіційного коментаря від виробника щодо цього немає. Імовірно,

Читайте також: На аукціон виставили гібрид Smart Fortwo

Ford готує новий стайлінг пакет, в якому враховані побажання клієнтів.


06-8-2023, 22:44  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 212   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: