Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Представлений найшвидший у світі кросовер
Тюнінг / Фото

Представлений найшвидший у світі кросовер

Ательє Mansory представило черговий карколомний проєкт. Цього разу німці взялися за тюнінг Lamborghini Urus.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Mansory у Facebook.

Стандартний Lamborghini Urus і так вважається одним із найшвидших кросоверів у світі, але в Mansory вирішили зробити його ще швидшим. Venatus Evo S (саме так назвали авто) серйозно доопрацювали: потужність його 4,0-літрового V8 твін-турбо підняли з 650 до 900 к. с., а піковий крутний момент виріс із 850 до 1 100 Н∙м.

Динаміка Lamborghini Urus суттєво покращена і тепер не гірша, ніж у деяких суперкарів. Час розгону до 100 км/год скоротився з 3,6 до 2,9 с, а максимальна швидкість зросла з 305 до 323 км/год. Mansory Venatus Evo S обійшов Aston Martin DBX707 і став найшвидшим кросовером у світі.

Mansory славляться своїм екстравагантним дизайном, і Venatus Evo S не став винятком. Агресивне обважування з вуглеволокна, розширені крила, новий капот і величезне антикрило зробили кросовер дуже ефектним на вигляд.



На додаток, встановлені ковані 24-дюймові диски. Салон Lamborghini Urus обробили яскраво-жовтою шкірою і карбоном, а на стелі з'явилося діодне підсвічування.


Читайте також: В Україні спростили процедуру встановлення на облік продавців транспортних засобів

Усього випустять лише 10 Mansory Venatus Evo S. Вартість кросовера поки не оголошують, але вона, напевно, перевищить 500 тисяч доларів.
06-3-2022, 15:41  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 599   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: