Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Garage Italia створила унікальний кабріолет Porsche 911
Тюнінг / Фото

Garage Italia створила унікальний кабріолет Porsche 911

Тюнінг-ательє Garage Italia Customs, що належить Лапо Елканну, епатажному бізнесменові — молодшому онуку в минулому головного акціонера «Фіату» Джанні Аньєллі, а нині власнику власних бізнес-проектів — анонсувало новий проект.

Фахівці італійської компанії взяли за основу новий Porsche 911 Turbo S з відкритим верхом, який перетворили на автомобіль, що відсилає до історії британської столиці. Модель створена під натхненням від лондонського району Кенсінгтон.

Один із престижних районів у західній частині центрального Лондона відомий своїми музеями та дорогою нерухомістю, але вразила фахівців Garage Italia Customs насамперед історія цієї частини столиці Великобританії.

«Район відрізняється сильною вікторіанською естетикою та переважанням світлих відтінків теплих тонів, що контрастують із численними зеленими зонами. Цей візерунок також зустрічається у багатьох інтер’єрах будинків, а зараз і в автомобілі», – розкрили ідею проекту тюнери.



Спеціально для автомобіля розробили ексклюзивний відтінок зеленого кольору, який доповнили елементами кольору рожевого золота та деталями у бронзовому відтінку.

Читайте також: Kawasaki India випустить байк Z900 у двох нових кольорах

У результаті вийшов Porsche 911 Turbo S Cabrio покоління 992 з унікальним декором, але стандартною “начинкою”.

09-20-2022, 07:29  
Джерело: theroad.in.ua
Переглядів: 356   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: