Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Mansory зробила дуже зелену Ferrari Roma
Тюнінг / Фото

Mansory зробила дуже зелену Ferrari Roma

Ательє Mansory, відоме своїми незвичайними проєктами та радикальними аеродинамічними обважуваннями, повернулося до своїх звичних проєктів – створення помітних та епатажних автомобілів.

Цього разу як базова модель німецькі фахівці взяли досить лаконічне і скромне купе Ferrari Roma, яке шляхом доробок і особливого забарвлення перетворили на унікальний проєкт Mansory Tempesta Verde.

Головною фішкою спорткара став двоколірний кузов із використанням яскраво-зеленого та білого кольорів.

Автомобіль отримав повний аеродинамічний обвіс — нові бампери, пороги, дифузор, радіаторні грати, спойлер, капот, корпуси бічних дзеркал, вентиляційні решітки на передніх крилах, накладку кришки багажника та інші деталі — причому всі елементи виконані з вуглепластику.
Mansory зробила дуже зелену Ferrari Roma

Встановлено різнорозмірні чорні колеса, а кузов пофарбований у два кольори. З боку водія купе пофарбовано у зелений колір, а з боку пасажира використано білий колір.

Відтінки переходять один в одного через геометричний патерн, а кордоном між кольорами стала поздовжня смуга у кольорах прапора Італії через весь автомобіль.



У тон кузову оздоблений салон з використанням яскраво-зеленої та сліпучо-білої шкіри, яка доповнена вуглепластиковими деталями та емблемами з італійським триколором. Блок управління Mansory Performance PowerBox – єдине технічне доопрацювання.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

Але і цього достатньо, щоб збільшити віддачу 3,9-літрового турбомотора V8 із заводських 620 кінських сил і 670 Нм моменту, що крутить, до 710 сил і 775 Нм відповідно.




11-21-2022, 22:42  
Джерело: newsyou.info
Переглядів: 365   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: