Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Mansory показала черговий доопрацьований Urus
Тюнінг / Фото

Mansory показала черговий доопрацьований Urus

Mansory показала черговий доопрацьований Urus
Ательє Куроша Мансорі, відоме своїми радикальними та не завжди гармонійними змінами автомобілів, представило свою останню роботу.

Фахівці тюнінг-ательє стандартний кросовер Lamborghini Urus перетворили на Venatus Evo S.

Це вже не перший подібний комплект доробок для італійської моделі, проте цього разу силами Mansory був створений автомобіль, який нехай і в деталях, але відрізняється від попередніх клієнтських машин з аналогічним тюнінгом. -Кітом Venatus Evo.

Найпомітніша відмінність — двоколірне чорно-біле забарвлення кузова з жовтими акцентами та чорні 24-дюймові колеса з помаранчевими гальмівними супортами, однак у дрібницях новий кросовер дійсно відрізняється від інших Venatus Evo.

Обважування виконане з кованого карбону, але матеріал тут не головне. Новинка має більш агресивний передній спліттер з великою кількістю дрібних деталей, у передніх крилах з’явилися нові повітропроводи, змінилися пороги та побільшало антикрила на даху.



Салон оброблений жовтою шкірою, контрастують з якою вставки білого кольору та чорні вуглепластикові панелі. Технічні характеристики Venatus Evo S в деталях не розкриваються, але відомо, що потужність 4,0-літрового бензинового турбомотора V8 зі стандартних 650 кінських сил і 850 Нм збільшили до 900 сил і 1100 Нм моменту, що крутить.

Читайте также: Genesis создал подразделение по производству автомобилей на заказ

Таким чином чорно-жовто-білий кросовер від Mansory став найпотужнішим серед усіх представлених на сьогодні доопрацьованих Lamborghini Urus.

06-6-2022, 05:26  
Джерело: nnews.com.ua
Переглядів: 283   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: