Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Японському футболісту присвятили ексклюзивний Nissan GT-R
Тюнінг / Фото

Японському футболісту присвятили ексклюзивний Nissan GT-R

Японському футболісту присвятили ексклюзивний Nissan GT-R
Тюнінг-ательє Garage Italia Customs, яке належить Лапо Елканну, спадкоємцю колишнього головного акціонера та виконавчого директора Fiat Джанні Аньєллі, побудувало єдиний у своєму роді Nissan Skyline GT-R.

Унікальний автомобіль призначений японському футболісту Ао Танака, який забив вирішальний гол у ворота збірної Іспанії на чемпіонаті світу 2022 року у Катарі. Цей гол у ворота Унаї Симона дозволив японській команді здобути перемогу над таким сильним суперником.

Від заводського спорткара покоління R34 автомобіль футболіста відрізняється лише оформленням кузова. Зокрема, ліврея «дводверки» виконана у кольорах форми японської команди. На кузов нанесений номер Такану, спонсора команди Kirin, Японської футбольної асоціації та логотипи всесвітньо відомих брендів. Також у нижній частині кузова та на задньому бічному склі є прізвище футболіста.

Читайте також: Honda Motor анонсувала електричний варіант N-Van

Nissan Skyline GT-R R34 випускався у 1999-2002 роках. Спорткар укомплектований 2,5-літровим двигуном потужністю 280 к.с. та 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Максимальний крутний момент агрегату — 392 Нм.



Від 0 до 100 км/год купе пришвидшується за 4,9 секунди. Максимальна швидкість — 250 км/год.



12-16-2022, 19:34  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 193   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: