Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Японський тюнер Mugen представить нову версію Honda Civic Type R на автосалоні в Токіо 2023 року
Тюнінг / Фото

Японський тюнер Mugen представить нову версію Honda Civic Type R на автосалоні в Токіо 2023 року

Японський тюнер Mugen представить нову версію Honda Civic Type R на автосалоні в Токіо 2023 року
Тюнер Mugen підготував концепт ZR-V та анонсував Civic Type R для автосалону в Токіо.

Хот-хетч буде представлено на виставці TAS наступного місяця.

Зображення гарячого хетчбека ще не опубліковано, оскільки презентація відбудеться лише у січні. Це буде один із модифікованих автомобілів, що прямують на японський аналог SEMA. Він ґрунтується на ZR-V.



Хоча Honda ZR-V у специфікації JDM пропонується з 1,5-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом та 2,0-літровим гібридним двигуном потужністю менше 200 к.с., Mugen оснастив кросовер чотириконтурною вихлопною системою. Він також отримав своєрідний спойлер, встановлений на задніх дверях, з боків значка Honda, а також чорні наклейки, що йдуть уздовж нижньої частини дверей та задніх дверей.

ZR-V для виставки TAS також з’явиться в Європі у 2023 році та матиме чорні накладки на кутах заднього бампера, а також на спойлері на даху. Mugen зробив бічні спідниці більш потужними і змінив дизайн решітки радіатора та бампера, щоб надати передній панелі більш спортивного вигляду.

Нестандартні колеса та чорні кришки бічних дзеркал з аеродинамічними плавцями завершують штрихи. Синій значок Honda та логотип e:HEV у правому нижньому кутку задніх дверей вказують на те, що Mugen представить на виставці гібридну версію ZR-V.

Читайте також: Volkswagen представив спецверсію кросовера-кабріолета T-Roc

Хетчбек і кросовер поділять увагу з парою гоночних автомобілів, які брали участь у японському чемпіонаті Super Formula Championship цього року.
12-26-2022, 21:34  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 325   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: