Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » BMW X7 отримав тюнінг від Mansory
Тюнінг / Фото

BMW X7 отримав тюнінг від Mansory

BMW X7 отримав тюнінг від Mansory
BMW X7 поповнив каталог німецької компанії Mansory, яка займається тюнінгом автомобілів преміум-класу.

Окрім баварського кросовера в ньому числяться Mercedes-Maybach GLS, Mercedes-Benz G-Class, Rolls-Royce Cullinan та Lamborghini Urus.

Як стверджується, доопрацювань зазнала оновлена модифікація BMW X7 з шильдиком LCI (Life Cycle Impulse або імпульс життєвого циклу). Хоча на офіційних рендерах тюнінг-пакет «одягнений» на дорестайлінгову версію кросовера (у оновленої моделі двоярусна оптика). Він включає широке кузовне обважування, карбоновий декор та нові легкосплавні колісні диски діаметром до 24 дюймів. Не виключено, що звичніші фари теж входять пакет.

Із інших видимих змін — зменшена решітка радіатора та додаткові повітрозабірники під нею. Передній бампер отримав спортивне подовження з яскраво вираженим розрізом, бічними повітрозабірниками та іншим розташуванням стокових повітрозабірників. Також у кросовера ширші крила та бічні спідниці з фальшивими повітрозабірниками біля колісних арок.

На кормі — подовжений бампер та пара карбонових спойлерів. Також тюнери замінили накладку навколо чотирьох вихлопних патрубків та трохи збільшили захисну пластину, схожу на дифузор.



Кросоверу обіцяно 11 дизайнів легкосплавних дисків з максимальним розміром 24 дюйми та повністю перешитий салон з індивідуальним спортивним декором на запит клієнта.

Читайте також: Fiat повертає на конвеєр свій найдоступніший кросовер

Інформації про технічні зміни немає. При цьому в Mansory стверджують, що їхній X7 запропонує «поєднання чудової потужності, розкішного комфорту та виразної мови дизайну». Вартість тюнінг-кіту та терміни його появи не поточнюються.
01-4-2023, 21:48  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 503   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: