Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Спорткар BMW M4 отримав тюнінговану версію
Всі новини / Тюнінг

Спорткар BMW M4 отримав тюнінговану версію

Спорткар BMW M4 отримав тюнінговану версію
Ательє Manhart показало комплект тюнінгу для купе BMW M4 покоління G82.

Взявши за основу версію M4 Competition, яка є флагманом сімейства, фахівці збудували автомобіль, що перевершує за потужністю навіть екстремальний BMW M4 CSL – його потужність складає 635 сил.

Тепер власники звичайного купе мають вагомий козир перед власниками лімітованої дводверки. Головною особливістю тюнінгового проекту під назвою Manhart MH4 600 став двигун.

Фахівці ательє Manhart довели віддачу 510-сильного 3,0-літрового бензинового турбомотора до 635 кінських сил. Домогтися такого збільшення в потужності вдалося за рахунок нового блоку управління двигуном та встановлення спортивної вихлопної системи.



З інших доробок в ательє пропонують модернізацію підвіски за рахунок нових пружин H&R або підвіски Manhart з койловерами, а решта новинок - з фірмового каталогу M Performance Parts.

Читайте також: Mercedes-Benz знову звинуватили у махінаціях зі шкідливими викидами

Наприклад, карбон-керамічні гальма, диски Style 1000 M та комплект аеродинамічних деталей із вуглепластику взяті із переліку заводських аксесуарів.
02-14-2023, 03:08  
Джерело: f1analytic.com
Переглядів: 161   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: