Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » В Україні відтворили разючий "гелендваген" для екстремального бездоріжжя (ВІДЕО)
Тюнінг / Відео

В Україні відтворили разючий "гелендваген" для екстремального бездоріжжя (ВІДЕО)

В Україні відтворили разючий "гелендваген" для екстремального бездоріжжя (ВІДЕО)
Новий Mercedes-AMG G63 4×4² тільки нещодавно надійшов у продаж і ще не з'явився на українському ринку.

Проте такий позашляховик уже є в нашій країні, адже його збудував майстер Олександр із Житомира зі своєю командою. Про унікальний проєкт він розповів у відео на своєму YouТube-каналі "Джипи-монстри".



За основу взяли стандартний Mercedes-AMG G63 2022 року. Тюнінг "гелендвагена" включає головну "фішку" версії 4×4² — портальні мости, завдяки яким кліренс виріс до 350 мм. Крім того, з'явилися величезні позашляхові шини та розширювачі арок (їх взяли в старого Mercedes G500 4×4²). Попереду встановлені дуги.

Двигун Mercedes G63 такий самий, як у його позашляхової версії — 4,0-літровий V8 твін-турбо потужністю 585 к. с. Навіть після доопрацювання автомобіль, що поважчав, розганяється до 100 км/год за 5 с і легко досягає 170 км/год.

Слід зазначити, що житомирські майстри вже давно виконують подібний тюнінг "гелендвагена". Зокрема, вони створили кілька копій легендарного шестиколісного Mercedes G63 AMG 6X6. Частину авто вже надіслали за кордон для іноземних замовників.

Читайте також: Volvo оголосила, що відкладає запуск виробництва електричного кросовера EX90

Крім того, у Житомирі збудували разючий "запорожець" на агрегатах 500-сильного Porsche.





05-19-2023, 12:27  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 576   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Коментарі (1)
Олег Романовський 19 травня 2023 13:14

москаль...

Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: