Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Відео » В Швейцарії потрапив у аварію легендарний Ferrari F40 (ВІДЕО)
Відео / Автопригоди

В Швейцарії потрапив у аварію легендарний Ferrari F40 (ВІДЕО)

В Швейцарії потрапив у аварію легендарний Ferrari F40 (ВІДЕО)
У Швейцарії потрапив у аварію знаменитий Ferrari F40.

Культовий суперкар розбили під час автопробігу Kerenzerbergrennen, присвяченого 75-річчю Ferrari. Про це повідомляє швейцарське видання "20 Minuten".

Автопробіг проводили в Альпах у форматі гірських перегонів — суперкари Ferrari та Maserati долали звивисті серпантини на великій швидкості. Здебільшого у ньому брали участь нові італійські авто, але було й кілька історичних моделей на зразок Ferrari F40.

В одному із крутих поворотів водій Ferrari F40 втратив контроль над авто. Машину занесло і вона вдарилася у відбійник. Майже відразу на місце ДТП прибула швидка допомога (вона чергувала на трасі під час автопробігу), але на щастя ніхто не постраждав.



А ось автомобіль отримав серйозні ушкодження. Передня частина суперкара повністю знищена. Враховуючи, що кузов Ferrari F40 виконаний із карбону, ремонт буде недешевим.

Ferrari F40 — одна з найкультовіших моделей в історії італійської марки. Це лебедина пісня Енцо Феррарі — останній автомобіль, спроєктований за його участі.

Загалом у 1987-1992 роках випущено 1315 таких купе і зараз їхня вартість доходить до 2,8 мільйона доларів. Суперкар оснащений 2,9-літровим V8 твін-турбо потужністю 478 к. с. та 5-ступінчастою механічною КПП.

Читайте також: В Україні запровадять цифрове розмитнення автомобілів

Ferrari F40 розганяється до 100 км/год за 4,1 с та розвиває 324 км/год. Свого часу це був найшвидший серійний автомобіль у світі.
06-22-2022, 14:47  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 965   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: