Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий DeLorean стане зовсім іншим авто
Всі новини / Автосвіт

Новий DeLorean стане зовсім іншим авто

Новий DeLorean стане зовсім іншим авто
Генеральний директор компанії DeLorean Motor Company Джуста де Вріс розповів журналістам про відроджений купе.

Керівник заявив, що електрокар не стане капсулою часу, але буде автомобілем, призначеним для водія. Іншими словами, компанія не збирається «паразитувати» на напрацюваннях Джона Делореана і випустить нову модель.

Дизайн оригінального DMC-12 був намальований легендарним Джорджеттом Джуджаро, який, як виявилося, досить довго малював автомобілі для Делореана. Повідомляється, що ці неопубліковані напрацювання дизайнера і використовуються для створення нового DeLorean.

Варто сказати, що цього разу ми все ж таки побачимо серійний автомобіль – де Вріс розповів, що необхідні на розробку кошти вже зібрані. Суму він не назвав, але заявив, що гроші, що бракують, будуть взяті в кредит. В даний час у компанії працює близько 50 осіб, але, за словами де Вріса, до моменту, коли DeLorean стане на конвеєр, штат буде збільшено до 400 співробітників.



Окрім іншого, директор компанії розповів трохи і про технічну частину електрокара. Зокрема, він заявив, що постачальником силової установки та батарей не стане ні Tesla, ні Lucid. Новинка отримає акумулятор на 100 кВт/год із підтримкою швидкої зарядки. Орієнтовний запас ходу електрокара не перевищуватиме 500 кілометрів — за словами де Вріса, клієнтам такого нішевого продукту великий запас ходу не потрібен.

Крім цього стало відомо, що в основу нового DeLorean ляже платформа EVX EV, розроблена Italdesign та Williams Advanced Engineering. У рух електрокар наводитиметься як мінімум двома електромоторами. Особливо де Вріс зазначив, що інженери марки нині ще не затвердили конструкцію підвіски – є кілька варіантів, які зараз активно опрацьовуються.

Також журналістам розповіли, що новий DeLorean відмовиться від дверей у стилі “крила чайки” – така конструкція викликала негативну реакцію у фокус-групи. Таким чином, вивчивши численні фанатські форуми та взявши до уваги побажання майбутніх клієнтів, компанія вирішила переглянути конструкцію тих самих дверей, придумати нові точки кріплення та дещо змінити механізм відкривання та закривання.

Читайте також: Коли зменшать податок на автомобільне паливо

Як уже говорилося вище, дебют прототипу відбудеться 21 серпня у рамках виставки у Пеббл-Біч. У компанії зізналися, що очікують випустити перші дорожні зразки до кінця поточного року. Передбачається, що вартість нового DeLorean буде дещо вищою за топові виконання Tesla Model S Plaid і Lucid Air, але нижче, ніж у базового суперкара McLaren.
03-19-2022, 16:41  
Джерело: uamotors.com.ua
Переглядів: 897   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: