Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Італійці представили яскравого та потужного конкурента Porsche Macan та BMW X3
Автосвіт / Відео

Італійці представили яскравого та потужного конкурента Porsche Macan та BMW X3

В Італії нарешті презентували новий Maserati Grecale.

Прем'єру кросовера кілька разів переносили через коронавірус та дефіцит мікрочипів. Він надійде в продаж до кінця першого півріччя за ціною від 63 500 доларів, повідомляє офіційний сайт Maserati.

Кросовер Maserati Grecale — молодший брат моделі Levante і дуже схожий на її дизайн. У нього широка решітка радіатора, довгий капот і роздуті крила. Автомобіль побудований на платформі Alfa Romeo Stelvio, але трохи більший, а його конкурентами стануть Audi Q5, BMW X3, Mercedes-Benz GLC.

Розміри Maserati Grecale:
Довжина — 4859 мм
Ширина — 1979 мм
Висота — 1659 мм
Колісна база — 2901 мм

Інтер'єр виконаний у фірмовому стилі Maserati, але йому додали сучасні технології. Кросовер отримав цифрову панель приладів, два тачскрини на центральній панелі та сенсорні кнопки. Навіть знаменитий годинник Maserati виконаний у вигляді невеликого екранчика. Серед опцій є проєкція на лобове скло та 1200-ватна акустика.



Новий Maserati Grecale спочатку запропонують з 2,0-літровими бензиновими турбочетвірками на 300 і 330 к. с., а також 3,0-літровим 530-сильним V6 твін-турбо. Найпотужніша версія (її назвали Trofeo) розганяється до 100 км/год за 3,8 с і розвиває 285 км/год. А у 2024 році з'явиться електромобіль Maserati Grecale Folgore.

Читайте також: Lamborghini створить 4 нових авто у 2022 році

Всі бензинові Grecale оснащені 8-ступінчастою автоматичною КПП і повним приводом з диференціалом, що може сам заблокуватися. У Trofeo також передбачені пневмопідвіска та збільшені гальма від Brembo.
03-24-2022, 12:52  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 216   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: