Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Власник Kia Sorento з Великої Британії використав гарантію та заощадив десятки тисяч доларів
Всі новини / Автосвіт

Власник Kia Sorento з Великої Британії використав гарантію та заощадив десятки тисяч доларів

Власник Kia Sorento з Великої Британії скористався 10-річною необмеженою гарантією на пробіг, і це дійсно окупилося - чоловік заощадив десятки тисяч доларів.

Про цю історію розповідають на Carscoops.

Такий автомобіль не має славу проблемного, тому спочатку купівля 10-річної гарантії за 7000 доларів здавалася дивною ідеєю. Однак цей пакет заводської гарантії закінчився досить швидко, оскільки власник за відносно короткий період часу проїхав 608 061 милю, тобто 978 579 кілометрів - майже мільйон км!



За цей час у Sorento було замінено більше основних деталей трансмісії, ніж можна порахувати на обох руках. Автомобілю провели 203 заміни масла, 20 промивань трансмісії, замінили 9 двигунів і 4 трансмісії. Це в середньому 2 995 миль (4 819 км) між кожною заміною масла, і незважаючи на це, всі ці деталі трансмісії в якийсь момент вийшли з ладу. Один двигун у середньому прослужив на кожні 67 562 милі (108 730 км) і одна трансмісія на кожні 152 015 миль (244 644 км).

Варто зазначити, що одна заміна двигуна для Kia Sorento коштує близько 4 500 доларів, тому якщо порахувати всі заміни та ремонти, то вийде сума в 33 500 доларів, які зекономив власник з урахуванням витрат на гарантію.

Читайте також: Верховна Рада може заборонити вилучення автомобілів у громадян під час воєнного стану

Наразі ж термін гарантії закінчився, і власник продав свою Sorrento.
05-24-2022, 11:43  
Джерело: apostrophe.ua
Переглядів: 420   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: