Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » На "АвтоКрАЗі" створили унікальний продукт для безпілотних самоскидів
Автосвіт / Відео

На "АвтоКрАЗі" створили унікальний продукт для безпілотних самоскидів

На “АвтоКрАЗі” випустили продукт, який не має аналогів в Україні. Це геолокаційний причіп, розроблений для системи керування кар’єрними самоскидами.

Багато хто запитає, а де такі машини у нас працюють?

Виявляється, не так давно на Полтавському ГЗК були запущені безпілотні кар’єрні самоскиди. Тому замовником інноваційного продукту з Кременчука стала компанія Ferrexpo. Для однієї ділянки кар’єру необхідно 15 таких причепів.

Як зазначив в інтерв’ю для Кременчуцької газети головний конструктор “АвтоКрАЗ” Сергій Васечек, новий причіп — це транспортна база для мобільних точок управління руху безпілотного транспорту в кар’єрах.



Тут своє автономне живлення — від сонячних батарей, акумуляторів або власного генератора. Причіпна станція обладнана телескопічною щоглою, на якій встановлять камери, семафор і антени для передачі даних у режимі онлайн. Причіп також оснащений 12-метровим шлагбаумом для перекриття руху транспорту.

Читайте також: Розпочалися випробування автобуса Coach Euro Test

Нагадаємо, що Кременчуцький автозавод не новачок у виробництві причіпної техніки — підприємство вже давно випускає моделі як для легкових, так і вантажних автомобілів.
09-22-2021, 11:54  
Джерело: autocentre.ua
Переглядів: 213   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: