Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Випущений перший у світі двоповерховий автобус на електротязі (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Випущений перший у світі двоповерховий автобус на електротязі (ВІДЕО)

Бельгійський автовиробник Van Hool до свого 75-річного ювілею представив двоповерховий туристичний автобус TDX25E, оснащений електричною силовою установкою.

Це перший у світі електричний автобус двоповерхової архітектури.

Свій перший "даблдекер" Van Hool побудував ще в 1982 році. З того часу компанія випустила понад 3500 двоповерхових автобусів, які поставила в 19 країн.

Нова тривісна модель TDX25E Astromega розрахована на перевезення 69 пасажирів (18 на першому поверсі та 51 на другому).

У рух її приводить Силовий агрегат Siemens, а американські батареї Proterra забезпечують до 500 кілометрів запасу ходу на одній зарядці (в залежності від кліматичних умов і топографії місцевості).



За свою історію Van Hool виробив близько 1200 автобусів на електротязі, включаючи машини на водневих паливних елементах, чисто акумуляторні і гібридні.

Читайте также: BMW 7-Series 2023 года показали на рендерах

У компанії працюють близько 3500 співробітників, більшість з яких - на виробничих підприємствах в Конінгсуікті (Бельгія) і Скоп'є (Північна Македонія).
11-24-2021, 06:11  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 1 696   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: