Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автопригоди » Українець протаранив 12 припаркованих автомобілів у Польщі
Всі новини / Автопригоди

Українець протаранив 12 припаркованих автомобілів у Польщі

Українець протаранив 12 припаркованих автомобілів у Польщі
У Ченстохові затримано громадянина України, який створив дорожньо-транспортну пригоду, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Все сталося близько півночі 11 квітня. На одній із прибудинкових стоянок чоловік за кермом Dacia протаранив 12 припаркованих автомобілів. Після цього водій вийшов з машини і почав тікати.

Шум почули місцеві жителі і патрульний поліцейський, який знаходився неподалік.

Декілька свідків і поліцейський почали наздоганяти втікача. Після короткої погоні водія було затримано. Ним виявився 29-річний громадянин України.

Він виявився настільки п’яним, що навіть був без взуття – тікав босоніж, залишивши свої шльопанці в машині. Перевірка на вміст алкоголю у крові затриманого показала 2,5 проміле. Наступного дня він пояснив поліції, що вийшов із квартири «лише на хвилину, щоб припаркувати машину».



Автомобіль українець використовував щодня для приватних пасажирських перевезень, але на момент інциденту чоловік був вільний від роботи. За вчинене йому загрожує до 2 років позбавлення волі.

Читайте також: Honda інвестує шалену суму в розробку і виготовлення електрокарів

Також суд може заборонити йому керувати транспортними засобами терміном не менше ніж на 3 роки та зобов’язати виплатити потерпілим грошову компенсацію у розмірі від 5 до 60 тис. зл.
04-16-2022, 19:36  
Джерело: mashyna.com.ua
Переглядів: 324   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: