Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Відео » Tesla на автопілоті врізалася в поліцейський автомобіль
Відео / Автопригоди

Tesla на автопілоті врізалася в поліцейський автомобіль

Tesla на автопілоті врізалася в поліцейський автомобіль
Американська поліція поділилася кадрами з відеореєстратора, на яких показано, як електромобіль Tesla в режимі автопілота врізався в патрульну машину, ледь не травмувавши двох копів.

Інцидент стався на одній з доріг штату Північна Кароліна. Офіцери поліції перекрили смугу на шосе, розслідуючи аварію. Електрокар Tesla, керований автопілотом, протаранив припарковану на узбіччі шосе патрульну машину.

Самої аварії на записі не видно, але чутно, як Tesla врізається в корму стоїть патрульного автомобіля Dodge Charger. Відразу після удару офіцер дорожнього патруля відскакує, відштовхуючи з дороги в безпечне місце помічника шерифа. А в цей час сильно пошкоджений Charger влітає в дорожній знак на узбіччі шосе, після чого скочується по узбіччю і врізається в дерево.



У момент аварії за кермом Tesla Model S перебував лікар на ім'я Девейндер Голі та з захопленням дивився якийсь фільм на своєму смартфоні, коли електромобіль врізався в патрульну машину. Напевно, переглядав в 18 разів популярний серіал "Доктор Хаус".

Читайте також: Названо найпопулярніші старі кросовери в Україні

Голі було пред'явлено звинувачення в "порушенні ПДР і перегляді телевізійного контенту під час водіння".
02-15-2022, 14:48  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 1 051   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: