Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Відео » Найпотужніша Tesla Model S Plaid потрапила в аварію на гоночному треку (ВІДЕО)
Відео / Автопригоди

Найпотужніша Tesla Model S Plaid потрапила в аварію на гоночному треку (ВІДЕО)

Найпотужніша Tesla Model S Plaid потрапила в аварію на гоночному треку (ВІДЕО)
Експерти YouTube-каналу Speed Academy вивели на гоночну трасу найшвидший серійний автомобіль, що коли-небудь випускалися, - електрокар Tesla Model S Plaid.

Нагадаємо, що Tesla Model S в комплектації Plaid оснащується тримоторною силовою установкою сумарною потужністю 1020 кінських сил.

Прискорення до" сотні " у цього електрокара займає всього 2 секунди при максимальній швидкості в 320 кілометрів на годину.



Однак не варто забувати, що незважаючи на божевільну динаміку, це великий і важкий сімейний седан. Досвідчений тест-пілот YouTube-каналу Speed Academy прохопив за кермом Плайда по гоночному треку на швидкості 240 км/ч і був неприємно вражений: на порівняно невеликому відрізку машина двічі вилетіла за межі траси.

Що вказує на те, що у Plaid можуть бути якісь проблеми з гальмівною системою – вона недостатньо ефективна, щоб впоратися з божевільним прискоренням.

Ця гіпотеза підтверджується експертами Компанії Throttle House. Вони взяли Tesla Model S Plaid на тест-драйв у одного з дилерів в Торонто, проїхавши на ньому як по звичайних дорогах, так і по спеціалізованому треку.

Читайте також: Випущений перший у світі двоповерховий автобус на електротязі (ВІДЕО)

І винесли вердикт: поряд з високими динамічними характеристиками електрокар продемонстрував і деякі проблеми-перш за все в роботі гальмівної системи, яка швидко перегрівається. Керованість також залишає бажати кращого-гідропідсилювач керма не встигає за швидкими діями водія, що може призвести до серйозної аварії.
11-24-2021, 17:41  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 1 295   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: