Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автопригоди » Toyota GR86 спалахнула через 12 годин після чотиримісячного ремонту
Автопригоди / Фото

Toyota GR86 спалахнула через 12 годин після чотиримісячного ремонту

У Південній Каліфорнії стався прикрий інцидент за участю спорткара Toyota GR86 — автомобіль спалахнув під час руху.

Фото того, що сталося, опублікував в Instagram користувач під ніком JZX_JK, він же власник згорівшого купе.

З його слів, загорянння сталося через 12 годин після того, як він забрав свій GR86 з автосалону після чотиримісячного ремонту.

Причина пожежі, як і ремонту, не уточнюється. В інтерв’ю Carscoops власник пообіцяв поділитися подробицями, коли все проясниться. При цьому він додав, що має намір подати до суду дилерський центр Toyota, який ремонтував його автомобіль.



Відповідаючи на пропозицію представника Toyota USA обговорити інцидент, власник спорткара написав, що вже повідомив про те, що сталося в NHTSA. Також він відправив скаргу на дилерський центр компанії до Better Business Bureau, некомерційної організації, яка займається просуванням довіри до ринку.

Нещодавно своїми проблемами зі спорткаром поділився Блейк Альварес з Арізони. Двигун його GR86 вийшов з ладу, нібито через прокладку, яка заблокувала маслоприймач. Про подібні проблеми з Toyota GR86/Subaru BRZ повідомляють й інші власники.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

У Toyota ситуацію не коментують. Як заявив представника виробника, наразі компанія «не має додаткової інформації, яку можна було б надати». Цікаво, що незважаючи на всі повідомлення про проблеми з Toyota GR86, жодних відкликів або сервісних компаній оголошено не було.
08-16-2022, 02:24  
Джерело: autocentre.ua
Переглядів: 380   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: