Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автопригоди » В США підліток викрав Chevrolet Suburban та влаштував масштабну ДТП
Всі новини / Автопригоди

В США підліток викрав Chevrolet Suburban та влаштував масштабну ДТП

Підлітки, у якості акту протесту, досить часто викрадають автомобілі у своїх батьків.

Ось і 13-річна американка зі штату Колорадо вирішила продемонструвати свою незалежність. Вона взяла Chevy Suburban і вирушила кататися вулицями міста.

Однак ця прогулянка тривала недовго. Виїхавши на шосе, дівчинка-підліток не встигла відреагувати на червоний сигнал світлофора, що загорівся, і зіткнулася з Kia Optima. Удар був настільки сильний, що обидві машини винесло на перехрестя. Там вони врізалися у шкільний автобус та Subaru Forester.

На щастя, обійшлося без жертв. До того ж, жоден з учасників масштабної аварії не отримав серйозних травм. Допомога медиків знадобилася лише водіям Optima та Forester. Але їх швидко відпустили додому.



Щодо автомобілів, то всі вони отримали серйозні пошкодження. У Suburban розбита передня частина, а у Forester – зім’ята корма. Найбільше дісталося Optima. У седана постраждали передня та задня частини, а в салоні спрацювали усі подушки безпеки. Крім погнутої боковини від удару позашляховика, у автобуса вигнуте колесо.

Читайте також: Як виглядає новий китайський седан Voyah H53

Повідомляється, що винуватиці аварії пред’явлено звинувачення у необережному водінні та водінні без прав. Далі на неї та її батьків чекає суд.


09-13-2022, 05:19  
Джерело: autocentre.ua
Переглядів: 301   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: