Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автопригоди » Некерована Tesla влаштувала смертельні перегони і зупинилася, врізавшись у стіну (ВІДЕО)
Автопригоди / Відео

Некерована Tesla влаштувала смертельні перегони і зупинилася, врізавшись у стіну (ВІДЕО)

У Китайській провінції Гуандун сталася смертельна ДТП за участю Tesla Model Y.

Під час паркування кросовер вийшов з-під контролю й раптово почав пришвидшуватися.

На відео з камер дорожнього спостереження видно, що водій планував припаркувати автомобіль на узбіччі, але він різко дав ліворучй помчав вулицями міста з величезною швидкістю.

Як повідомило одне з китайських видань, за півхвилини кросовер подолав близько 2,6 км та зупинився лише після того, як врізався у стіну. Максимальная швидкість автомобіля досягала майже 200 км/год.



Внаслідок такого «автономного заїзду» двоє людей загинули й четверо, включно з 55-річним власником електромобіля, отримали травми різного ступеня складності. Зокрема, у ролику видно, як некерований Tesla Model Y збиває велосипедиста й через декілька секунд врізається у зустрічну вантажівку. Але жертв могло бути значно більше. Деяких учасників руху кросовер все ж таки об’їхав.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

Зі слів одного з родичів водія, причиною інциденту стала проблема з педаллю гальма. У Tesla вєе встигли відреагувати на ДТП й пообіцяли сприяти розслідуванню ДТП, але при цьому вказали, що під час «заїзду» у кросовера не горіли стоп-сигнали. Це може свідчити про те, що водій навіть не намагався гальмувати.
11-17-2022, 14:41  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 149   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: