Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автопригоди » У США безпілотні електромобілі заблокували вулицю через негоду
Всі новини / Автопригоди

У США безпілотні електромобілі заблокували вулицю через негоду

У США безпілотні електромобілі заблокували вулицю через негоду
В американському Сан-Франциско два безпілотні таксі Cruise заблокували проїзд вулицею через негоду. Про це розповіли на сайті abc7 News.

Компанія Cruise володіє корпорацією General Motors. Незважаючи на те, що вони позиціонують роботакс як революцію в комерційних поїздках, їх автомобілі часто створюють небезпечні ситуації на дорогах.



Інцидент стався 22 березня після урагану, який пронісся містом. На одну з доріг упало дерево, яке зашкодило лінії електропередач. Рятувальникам довелося встановити на місці пригоди стрічку, що огороджує, через яку в роботі безпілотних таксі стався збій.

Спочатку роботаксі Cruise намагалися проїхати через огорожі, але штучний інтелект помітив перешкоду. Пізніше електромобілі зупинилися, заблокувавши дорогу.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

Компанія Cruise відреагувала на інцидент і не стала заперечувати збій у роботі безпілотних таксі. До місця події направили експертів, які евакуювали транспорт із дороги.


03-26-2023, 02:56  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 210   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: