Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Фото » Колона безпілотних авто заблокувала рух у Сан-Франциско
Фото / Автопригоди

Колона безпілотних авто заблокувала рух у Сан-Франциско

Колона безпілотних авто заблокувала рух у Сан-Франциско
Курйозний випадок стався в центрі Сан-Франциско.

Понад десяток безпілотних таксі Cruise зупинилися в одному місці та утворили затор. Фото інциденту з'явилися на вебсайті Reddit.

З невідомої причини близько півночі безпілотні таксі з'їхалися на одну вулицю і як по команді там зупинилися. Внаслідок цього посеред ночі утворився величезний затор.

Представники служби таксі Cruise приїхали на місце приблизно за 20 хвилин та прибрали машини. У компанії попросити вибачення за завдані незручності, проте пояснити дивну поведінку авто не змогли — зараз триває розслідування.



Безпілотне таксі Cruise від General Motors запустили в Сан-Франциско з кінця 2021 року. Близько 30 електромобілів Chevrolet Bolt перевозять пасажирів у повністю автономному режимі.

Проєкт Cruise є пілотним — по суті технологія лише тестується. З метою безпеки таксі курсують лише в нічний час (з 22:00 до 6:00) та в деяких районах міста, а їхня швидкість не перевищує 48 км/год.

Читайте також: Chrysler готує конкурента Tesla

Однак, на відміну від інших аналогічних служб таксі, в автомобілях Cruise немає операторів, які можуть в екстремальній ситуації взяти управління на себе.

07-6-2022, 16:44  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 577   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: