Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Xiaomi випускатиме до 300 тисяч машин щорічно
Всі новини / Автосвіт

Xiaomi випускатиме до 300 тисяч машин щорічно

Китайський виробник електроніки – компанія Xiaomi має намір побудувати автомобільний завод, який випускатиме до 300 тис. машин щороку.

Про це з посиланням на власне джерело пише Reuters. Нове підприємство базуватиметься у Пекіні.

Крім цього, у столиці Китаю компанія Xiaomi відкриє штаб-квартиру нового автомобільного підрозділу, а також науково-дослідний та маркетингові центри.

Термінів закінчення будівництва нового заводу поки що не називають, але раніше стало відомо, що марка Xiaomi планує почати виробляти машини власної розробки у 2024 році.

Нагадаємо, що в середині жовтня 2021 року керівництво компанії Xiaomi офіційно повідомило про плани швидкого виходу на авторинок електромобілів: цю заяву зробив гендиректор фірми Лей Цзюнь. Відразу після цього акції марки Xiaomi подорожчали на Гонконзькій фондовій біржі більш ніж на 6%.



За попередньою інформацією, компанія Xiaomi випускатиме саме електромобілі, оскільки «зелені» автомобілі користуються в Китаї великою популярністю через різні пільги для власників та програм держсубсидування.

Читайте також: Kia Niro змінив покоління та отримав режим «зеленої зони»

До того ж, майбутні електрокари марки Xiaomi отримають функції автоматичного керування: у серпні поточного року Xiaomi викупила за 77,4 млн доларів пекінський стартап Deepmotion, який спеціалізується на розробці систем автономного керування, а також тривимірних картографічних сервісів.

11-30-2021, 09:58  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 258   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: