Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Sony займеться розробкою серійних автомобілів
Всі новини / Автосвіт

Sony займеться розробкою серійних автомобілів

Sony займеться розробкою серійних автомобілів
Японський виробник електроніки заявив, що створить новий автомобільний підрозділ для виходу на ринок електрокарів

Виробник електроніки Sony оголосив плани вийти на ринок електричних автомобілів. Таку заяву компанія зробила в рамках виставки CES в американському Лас-Вегасі.

Поки що відомо, що навесні 2022 року японська фірма заснує новий підрозділ Sony Mobility, який займеться розробкою власних електромобілів. У результаті з ними Sony розраховує вийти на ринок, проте термінів і детальніших планів у компанії поки не називають.



При цьому на виставці споживчої електроніки CES був представлений концепт-кар під назвою Sony Vision-S 02, що є великим електричним кросовером з салоном для семи осіб. Кросовер довжиною 4,9 метра успадкував дизайн у седана Sony Vision-S 01, представленого на CES два роки тому – у січні 2020-го.

На кожній осі кросовера встановлено по електричному агрегату, кожен з яких видає по 200 кВт (272 к.с.). Передбачається, що електромобіль здатний набирати сотню з місця менш ніж за 5 сек., а його максимальна швидкість обмежена на позначці 180 км на годину.

Читайте також: В Китаї через рік відмовляться від субсидування електромобілів

Раніше в Sony заявляли, що компанія поки що не має планів з випуску власних автомобілів. Японці говорили, що розглядають свої машини як експериментальні майданчики для демонстрації нових технологій та подальших досліджень.
01-6-2022, 12:54  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 305   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: