Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Rolls-Royce показав найдорожче авто сучасності
Автосвіт / Фото

Rolls-Royce показав найдорожче авто сучасності

Rolls-Royce показав найдорожче авто сучасності
Опубліковано фото нового Rolls-Royce Boat Tail.

Ексклюзивний кабріолет презентують завтра під час ретро-шоу в містечку Вілла д'Есте на березі італійського озера Комо.

Він коштує 28 мільйонів доларів і є найдорожчим новим авто у світі. Подробиці моделі розкрили на офіційному сайті британської марки.

Це другий у серії із трьох Rolls-Royce Boat Tail. Оскільки автомобілі створюються на індивідуальне замовлення, то дещо відрізняються одне від одного. Власника цього кабріолету тримають у таємниці, але відомо, що перший Boat Tail створили для Бейонсе і Jay Z.



Новий Rolls-Royce Boat Tail відрізняється особливим перламутровим забарвленням із капотом коньячного кольору та кавовим тканинним дахом. Салон і кришка багажника оздоблені горіховим деревом та імітують палубу корабля. Узагалі, назва моделі перекладається як "корми човна" і її позиціонують, як свого роду сухопутну яхту.

Інтер'єр авто прикрашає дорогий швейцарський годинник, а кнопки інкрустовані перлами. У багажнику ховаються холодильник для шампанського, а також набір для пікніка з порцеляновими тарілками та позолоченими столовими приладами. Також передбачені спеціальні розкладні стільці для пікніка та парасолька від сонця.

Технічна "начинка" — не така ексклюзивна. Кабріолет Rolls-Royce Boat Tail побудований на базі седана Phantom та оснащений стандартним 6,75-літровим V12 потужністю 571 к. с.

Читайте також: Верховна Рада може заборонити вилучення автомобілів у громадян під час воєнного стану

Rolls-Royce Boat Tail — саме найдорожчий новий автомобіль, але серед ретро-авто є і набагато дорожчі машини. Так, днями спорткар Mercedes-Benz 1955 встановив рекорд — пішов із молотка за $142 мільйони.

05-21-2022, 16:39  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 798   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: