Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » DeLorean Alpha5 дебютував із дальністю 482 км (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

DeLorean Alpha5 дебютував із дальністю 482 км (ВІДЕО)

DeLorean Alpha5 дебютував із дальністю 482 км (ВІДЕО)
DeLorean Motor Company, яка з середини дев’яностих заробляла на реставрації оригінальних «Делореанів», представила першу самостійну модель – Alpha5.

Повністю її розсекретять лише у серпні на Конкурсі елегантності в Пеббл-Біч, але зображення та ключові характеристики компанія оприлюднила вже зараз.

За дизайн DeLorean Alpha5 відповідала студія Italdesign – та сама, що чотирма десятиліттями раніше намалювала купе DMC-12. Нову машину з гігантськими «крилами чайки» складно назвати повністю оригінальною: є схожі риси з концептом Voyah i-Land від «Італдізайну».

Паралелі між DMC-12 та Alpha5 можна знайти в стилістичних рішеннях: жалюзі на задньому склі, трирівнева задня світлотехніка, сріблястий відтінок кузова, що явно нагадує про панелі з нефарбованої сталі.

Габарити DeLorean Alpha5 – 4995x2044x1370 мм, тобто новинка набагато довша, а також дещо ширша і вища за «попередника» з першої половини вісімдесятих. Завдяки обтічніший аеродинаміці коефіцієнт опору складає 0,23.

Новинка отримала оригінальну архітектуру передньої панелі з окремою цифровою панеллю, планшетоподібною інформаційно-розважальною системою, що плавно переходить у центральну консоль.

На задньому ряду встановлені два роздільні крісла, доступ до яких повинен бути дуже комфортним через конструкцію дверей і відсутність центральних стійок. Фізичні органи управління зведені до мінімуму.



Попередній V6 тепер буде замінений повністю електричною силовою установкою. За припущеннями, виробником може стати Williams Advanced Engineering.

Очікується. що DeLorean Alpha5 розганятиметься до «сотні» за 3,4 секунди, а його максимальна швидкість буде обмежена позначкою 241 км/год.

Батареї ємністю «понад 100 кіловат-годин» має вистачати більш ніж на 483 кілометри шляху за циклом WLTP.

Читайте також: В Україні спростили процедуру встановлення на облік продавців транспортних засобів

Для фанатів фільму «Назад у майбутнє», компанія DeLorean Motor Company окремо зазначила, що швидкість у 88 миль на годину (142 км/год) Alpha5 набирає за 4,35 секунди.

Виробництво DeLorean Alpha5 налагодять в Італії лише у 2024 році, при цьому тираж буде символічно обмежений 88 екземплярами. Також компанія планує випустити купе з V8, електроседан та кросовер з водневою силовою установкою.
06-1-2022, 05:24  
Джерело: motorcar.com.ua
Переглядів: 1 228   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: