Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В мережі з'явилося відео, в якому Ferrari F8 Tributo намагається обігнати Porsche 911 GT2 RS
Автосвіт / Відео

В мережі з'явилося відео, в якому Ferrari F8 Tributo намагається обігнати Porsche 911 GT2 RS

В мережі з'явилося відео, в якому Ferrari F8 Tributo намагається обігнати Porsche 911 GT2 RS
YouTube-канал DragTimes поділився відеороликом, на якому показана гонка по прямій (драг-рейсинг) за участю італійського суперкара Ferrari F8 Tributo та німецького Porsche 911 GT2 RS.

Драг-рейсинг завжди цікаво дивитися, особливо коли самі заїзди відбуваються на спеціально створеній для цього виду гонках трасі. І особливо це цікаво дивитися, коли в гонці беруть участь два легендарні суперкари.

У нас є Porsche 911 GT2 RS 2018 року, що гарно виглядає в чорному кольорі, а також білий Ferrari F8 Tributo 2020 модельного року.

Обидві машини знаходяться повністю в стоку, але коли йдеться про 700 кінських сил і семиступінчасту трансмісію з підрульовими пелюстками, що поставляється прямо із заводу, необхідність будь-яких модифікацій є спірним питанням. З технічної точки зору F8 Tributo має невелику перевагу: 710 л. що видаються 3,9-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом. GT2 RS може похвалитися 700 л. від свого двигуна з подвійним турбонаддувом, але він також легший на пару десятків кілограмів. Обидва автомобілі мають заженуть на задні колеса, та обидва їздять на вуличних шинах Michelin.

Поєдинок проходить на трасі Atco Dragway у Нью-Джерсі, США, за правилами, драг-рейсинг проводиться до трьох перемог. Перші перегони показують, що обидві машини долають чверть милі або 402 метри за 10,25 секунди. Швидкості були майже ідентичними: 911 розганявся до 220,11 км/год, а швидкість F8 становила 218,5 км/год. Зрештою Ferrari виграла завдяки швидшому старту — 0,3 секунди.



Вдруге обидва водії показали майже однаковий час реакції – 0,3 секунди. 911 GT2 RS зміг показати результат у 10,19 секунд при швидкості в 220,92 км/год, італієць при цьому фінішував за 10,18 секунд при 221,72 км/год у F8. Проте перемога не дісталася Ferrari. Для цього нам потрібно перейти до сотих частин секунди, і час реакції гонщика Porsche 0,31 було швидше, ніж 0,36 для Ferrari. В результаті 911-й прийшов до фінішу першим, лише на 0,037 секунди.

Читайте также: Genesis создал подразделение по производству автомобилей на заказ

Нещодавно, наше видання писало про те, що Lamborghini виставить на аукціон останню версію суперкара Aventador Ultimate. Італійський бренд має намір попрощатися з суперкаром Lamborghini Aventador, який довгий час був флагманом бренду. Lamborghini Aventador у версії Ultimate буде виставлено на аукціоні.
06-6-2022, 21:37  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 1 428   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: