Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Відбулася презентація седана Nissan Altima 2023 модельного року
Всі новини / Автосвіт

Відбулася презентація седана Nissan Altima 2023 модельного року

Відбулася презентація седана Nissan Altima 2023 модельного року
Японський бренд представив середньорозмірний седан Nissan Altima версії 2023 модельного року.

Серед іншого новинка отримала величезний екран інформаційно-розважальної системи та розширений список технологій безпеки.

Nissan Altima 2023 отримала змінену передню частину, а також ряд технічних модернізацій, які допомогли стати седану привабливішим для покупців.

Продаж розпочнеться цієї осені. Новинка доступна у комплектаціях S, SV, SR, SL та SR VC-Turbo. Ціни поки що невідомі.



Оновлена ​​Altima втрачає хромований V-подібний елемент на носі на користь дизайну, що нагадує водоспад, який звужується всередину до нижньої частини передньої частини. Новий логотип Nissan знаходиться у центрі. Фари мають ту саму форму, але зі зміненим розташуванням ламп усередині них.

В іншому вигляд автомобіля майже не змінюється. Комплектація SV отримує новий дизайн 17-дюймових колісних дисків. Комплектації SR, SL та SR VC-Turbo оснащені 19-дюймовими колесами нової конструкції.

Nissan також додає два нових кольори кузова: Grey Sky Pearl та Garnett Pearl Metallic. Вони доповнюють існуючі відтінки Scarlet Ember Tintcoat, Brilliant Silver Metallic, Gun Metallic, Super Black, Pearl White TriCoat, Glacier White та Deep Blue Pearl.

Інтер’єр оновленої Altima зазнав невеликих змін. 12,3-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи замінює попередній 8,0-дюймовий екран, якими оснащувалися комплектації SL і SR VC-Turbo. Він підтримує бездротовий зв’язок Apple CarPlay і може працювати як точка доступу Wi-Fi. Також є підставка для заряджання бездротових пристроїв.

Невеликі зміни в салоні включають нову обробку панелі приладів. Комплектація SR тепер має внутрішню тканину з подвійним рядком.

Варіанти двигунів залишаються колишніми для Altima 2023 року. Покупці можуть отримати 2,0-літровий двигун зі змінним ступенем стиснення з турбонаддувом, який розвиває потужність 248 л. (370 Нм).

Читайте також: Cadillac представив проєкт гіперкара

Також є безнаддувний 2,5-літровий чотирициліндровий двигун на 188 л. (244 Нм) для передньопривідних моделей або 182 л. (241 Нм) для повнопривідних комплектацій SV, SR і SL.
06-13-2022, 03:11  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 198   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: