Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » SsangYoung представив новий кросовер Torres
Всі новини / Автосвіт

SsangYoung представив новий кросовер Torres

Автовиробник SsangYong, який досі бореться із наслідками банкрутства та шукає нового покупця, все ж представив новий кросовер Torres.

Новинка трохи більша за Korando, але за габаритами поступається тільки рамному позашляховику Rexton, який SsangYong виробляє вже більше 20 років.

Дизайн Torrens не вийшов унікальним, адже у стилістці проглядаються запозичення від марки Jeep. Особливо, це стосується передньої частини кузова.



В салоні теж враховані останні тенденції розвитку інтер’єру. Передня панель оснащена трьома дисплеями: для панелі приладів, медійної системи та управління клімат-контролем та іншими функціями.

На разі, з технічних деталей оголошені лише 703-літровий обсяг багажника, який може збільшуватися до 1662 літрів зі складеними задніми сидіннями.

Про двигун нічого не відомо, але місцеві корейські медіа припускають, що Torres отримає двигун від Korando. Йдеться про 1,5-літровий турбоагрегат потужністю 168 к.с. і 280 Нм крутного моменту, який агрегується 6-ступеневим автоматом і переднім або повним приводом.

Читайте також: Cadillac представив проєкт гіперкара

На разі перспективи появи SsangYong Torres поки невідомі. Теперішній власник Mahindra все ще шукає нового покупця й вразі невдалого пошуку для SsangYong вимальовуються не найкращі перспективи.

06-16-2022, 06:32  
Джерело: motorcar.com.ua
Переглядів: 495   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: