Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Представлена найшвидша Skoda Fabia 2022 (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Представлена найшвидша Skoda Fabia 2022 (ВІДЕО)

Представлена найшвидша Skoda Fabia 2022 (ВІДЕО)
Skoda Fabia 2022 одержала гоночну версію RS Rally2.

Поки що хетчбек проходить випробування, але вже наступного року він візьме участь у чемпіонаті світу з ралі. Про це повідомляє офіційний сайт чеського бренду.

Нова Skoda Fabia RS Rally2 багато в чому має схожий вигляд зі стандартним хетчбеком четвертого покоління, хоча насправді автомобіль серйозно перероблений. Розширені колісні арки вказують на збільшену колію, а обвіс і антикрило покликані покращити аеродинаміку. Додаткові повітрозабірники оптимізують охолодження двигуна та гальм.

У салоні з'явилися спортивні сидіння та кермо, також встановлений трубчастий каркас безпеки. Для зниження ваги прибрали частину обробки, шумоізоляцію, задні сидіння, кондиціонер і аудіосистему.

Спеціально для Skoda Fabia RS Rally2 розробили новий 1,6-літровий турбомотор. У його основі лежить 2,0-літрова четвірка Volkswagen Golf GTI. Незважаючи на менший об'єм, двигун потужніший — розвиває 290 к. с. і має крутний момент 430 Н∙м. Максимальна швидкість обмежена на 200 км/год, адже в ралі авто рідко розганяються до такої швидкості.



Крім того, ралійний хетчбек отримав 5-ступінчасту секвентальну КПП і повний привід із функцією відключення передньої або задньої осі.

Читайте також: Cadillac представив проєкт гіперкара

Автомобілю посилили підвіску та встановили збільшені дискові гальма діаметром 355 мм спереду і 300 мм ззаду.


06-16-2022, 15:43  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 847   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: