Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Броньований Toyota Land Cruiser витримав масований обстріл і вибухи гранат (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Броньований Toyota Land Cruiser витримав масований обстріл і вибухи гранат (ВІДЕО)

Броньований Toyota Land Cruiser витримав масований обстріл і вибухи гранат (ВІДЕО)
Канадська компанія Inkas спеціалізується на створенні броньованих версій різних брендів. Нещодавно вона доопрацювала Toyota Land Cruiser 300 та опублікувала на своєму Youtube-каналі відео з випробуваннями позашляховика.

Toyota Land Cruiser 300 від Inkas броньований за стандартом VPAM VR7. Він вимагає від авто витримувати обстріл з автоматичної зброї калібром 5,45 та 7,62 мм, а також підрив двох гранат.

Під час випробувань у позашляховик випустили 780 куль. Крім того, під днищем, поряд з авто та на даху підірвали 10 гранат і дві міни. Фінальним тестом став вибух 15 кг тротилу за 2 метри від Toyota Land Cruiser.

Позашляховик чудово витримав усі випробування. Звичайно, він втратив здатність пересуватися, але його пасажирський відсік залишився цілим і манекени не постраждали. Тому Toyota Land Cruiser 300 від Inkas отримав сертифікат відповідності стандарту VPAM VR7.



Броньований позашляховик відмінно захищений і водночас зберігає комфорт стандартного Toyota Land Cruiser 300.

Читайте також: Cadillac представив проєкт гіперкара

Його салон оброблений шкірою, збережені мультимедійна система й електроприводи. Хіба що панорамний дах із метою безпеки вибрати не можна — на його місці передбачено евакуаційний люк.

06-18-2022, 12:52  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 947   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: