Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Компанія Mazda розпочала прийом замовлень на кросовер CX-60 у Японії
Всі новини / Автосвіт

Компанія Mazda розпочала прийом замовлень на кросовер CX-60 у Японії

Компанія Mazda розпочала прийом замовлень на кросовер CX-60 у Японії
Компанія Mazda 22 червня розпочала приймати замовлення на новий CX-60 на домашньому ринку.

Його головною особливістю є нова платформа Multi Solution Scalable Architecture – це вигідно відрізняє CX-60 від усіх машин бренди.

У довжину новинка досягає 4740 мм при колісній базі в 2870 мм. У зовнішності варто відзначити довгий капот і коротку передню звис – зроблено це для надання машині спортивного образу. Моторна гама вийшла досить широка. Як базовий варіант можна розглянути бензиновий 2,5-літровий мотор з віддачею в 188 л.с.

Дизельна силова установка з робочим об’ємом 3,3 літра має віддачу в 231 к.с. Доповнити його можна стартер-генератором на 48 Вольт – у цьому випадку потужність зростає до 254 л. На вершині лінійки знаходиться кросовер CX-60 PHEV – це гібридний двигун з можливістю підзарядки. В його основі лежить 2,5-літровий мотор, який видає 189 л. За рахунок електромотора віддача зростає до 327 л.



Mazda CX-60 з гібридними моторами мають чотири провідні колеса, а ось ДВС можуть оснащуватися або заднім, або повним приводом. Трансмісія одна для всіх комплектацій – це 8АКПП.

Відзначимо багате оснащення – зокрема, крісло водія автоматично відрегулюється за рівнем очей. Також є контроль за станом водія. Також покупцям запропонують чотири стайлінг-пакети, які допоможуть персоналізувати машину всередині та зовні.

Читайте також: У США представили трактор John Deere на аміаку

Ну і про ціни. У Японії за новий Mazda CX-60 в базовій версії просять 2 992 000 ієн, а гібрид, що заряджається, в максимальній комплектації обійдеться в 6 264 500 ієн.

06-25-2022, 20:27  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 313   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: