Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Чи зможе Porsche 918 Spyder випередити мотоцикл Red Bull MotoGP ? (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Чи зможе Porsche 918 Spyder випередити мотоцикл Red Bull MotoGP ? (ВІДЕО)

Чи зможе Porsche 918 Spyder випередити мотоцикл Red Bull MotoGP ? (ВІДЕО)
На зарубіжному YouTube-каналі з’явився відеоролик, на якому показано гонку за правилами драг-рейсингу, в якій Porsche 918 Spyder намагається випередити мотоцикл Red Bull MotoGP.

Двигун останнього може розкручуватися до 18500 об/хв.

Коли справа доходить до вражаючих машин, створених спеціально для автоспорту, важко перевершити дивовижні мотоцикли, що використовуються в гоночній серії MotoGP.

Ці створені для гонок мотоцикли є вершиною мотоциклетної технології, створеної для подолання найскладніших гоночних трас по всьому світу. Хоча мотоцикли MotoGP вражають, байку, що бере участь у цій гонці, доведеться докласти чимало зусиль для перемоги, оскільки він змагається з гіперкар Porsche 918.

Мотоцикл MotoGP, представлений у цій гонці, належить гоночній команді Redbull KTM.

2017 став дебютним сезоном для цієї команди, оскільки вона просувалася вперед, щоб боротися за перші місця. У 2020 році гоночна команда Redbull KTM здобула свою першу перемогу на Гран-прі Чехії.

Мотоцикл Redbull KTM Factory Racing Team має двигун V4. Цей потужний двигун поєднується з 6-ступінчастою секвентальною коробкою передач для плавного перемикання передач. Рама складається зі сталі та вуглецевого волокна і важить всього 157 кг.



Кинути виклик цьому переможцю гонок може один з найбільш вражаючих Porsche автомобілів, коли-небудь створених, – Porsche 918 Spyder. Цей гібридний гіперкар дебютував у 2010 році, а виробництво розпочалося у 2013 році. Цей інноваційний гіперкар об’єднав у собі потужність високооборотного безнаддувного двигуна V8 з парою електродвигунів, щоб створити гібридну машину, здатну демонструвати дивовижні характеристики.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Сам собою 4,7-літровий V8 видає 600 кінських сил (540 Нм). Цей високооборотний V8 підтримується парою електродвигунів потужністю 282 кінські сили (740 Нм). Сумарна потужність 4,7-літрового V8 та пари електродвигунів становить 875 кінських сил (1280 Нм).
07-15-2022, 08:52  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 724   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: