Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Компанія Lamborghini показала позашляховий Huracan Sterrato (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Компанія Lamborghini показала позашляховий Huracan Sterrato (ВІДЕО)

Компанія Lamborghini показала позашляховий Huracan Sterrato (ВІДЕО)
У Мережі з’явився відеоролик, на якому показано більш прохідну версію італійського суперкара Lamborghini Huracan Sterrato.

“Вирушайте туди, де ще не був жоден суперкар” – цими словами супроводжується офіційний тизер на “позашляхову” новинку.

Кілька місяців тому, представники італійського бренду говорили про те, що планують представити більш пригодницьке виконання суперкара Huracan – потім вони представили концептуальну версію позашляхової версії суперкара Sterrato.

Потім почали виникати чутки про те, що показаний концепт може отримати і серійне виконання, особливо ці чутки стали здаватися правдивими, коли фотографи-шпигуни змогли зафіксувати прототип суперкара, що проходить серію тестів. Кілька годин тому, прес-служба бренду представила перший офіційний тизер “позашляхового” суперкара.

У відео, що показує дуель автомобіля та мотоцикла в стилі Top Gear минулих років, версія Huracan з рейлінгами на даху має великий дорожній просвіт для подолання вибоїстих доріг.

Також важко не помітити пластикову обшивку кузова, прикріплену до крил, що надає безнаддувному V10 суворого вигляду. Додаткові фари спереду та повітрозабірник на даху роблять Sterrato ще помітнішим. До речі, італійська новинка піде у продажу з тією ж назвою, яка була й у концепту.



Зроблене на замовлення фарбування кузова показує, що цей Huracan для активного відпочинку є «несподіваним виконанням автомобіля», з добре захищеною нижньою частиною кузова, яка потрібна для того, щоб краще справлятися з нерівними дорогами. Складно не помітити іншу форму бамперів і задніх жалюзі двигуна, також можна припустити, що буде перекалібрована система повного приводу і посилена підвіска.

У результаті, нова версія автомобіля на 47 мм вища за стандартний Huracan і отримала виготовлені на замовлення 20-дюймові колеса, які тепер знаходяться в ширших передніх і задніх колісних арках.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Нещодавно, наше видання писало про те, що наступник Lamborghini Huracan отримає гібридну силову установку з модулем, що підключається. Наступник Lamborghini Huracan буде оснащений потужною гібридною трансмісією з модулем, що підключається, якої немає в інших продуктах VW Group.
[media=https://motorsport.tv/embed/CVTeQ2sE]
07-30-2022, 07:28  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 645   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: