Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Опубліковано відео Lamborghini Huracan у “позашляховій” версії Sterrato
Всі новини / Автосвіт

Опубліковано відео Lamborghini Huracan у “позашляховій” версії Sterrato

Опубліковано відео Lamborghini Huracan у “позашляховій” версії Sterrato
Західні видання опублікували фотографії із практично серійним прототипом італійського суперкара Lamborghini Huracan Sterrato.

Машину вдалося зняти досить близько, завдяки чому її можна розглянути у всіх деталях.

З моменту його публічної вистави в грудні 2014 року, було випущено кілька версій суперкара Huracan. Остання з них ще не представлена, оскільки кілька тестових прототипів було помічено у різний час у різних ситуаціях. Ми говоримо про Huracan Sterrato – версію суперкара з двигуном V10, яка отримала вищий дорожній просвіт.



Представлений три роки тому концепт Huracan Sterrato досі не запущений у серійне виробництво.

Завдяки YouTube блогеру Varryx, тестовий автомобіль Huracan був помічений на виїзді із заводу Lamborghini, який, як вважають, є виробничою формою варіанта Sterrato.

Випробувальний автомобіль Huracan Sterrato повністю покритий білим камуфляжем, щоб приховати всі важливі зміни дизайну. Однак при найближчому розгляді виявляються деякі деталі, такі як помітне збільшення дорожнього просвіту, багажник на даху, опуклі розширювачі арок та повітрозабірник, який пропускає повітря у двигун за сидіннями.

Всі ці елементи присутні на мулі тесту, поміченому під час випробувань в холодну погоду, за винятком світлодіодної панелі, встановленої на передньому капоті. Що помітно в опублікованому відео, так це незграбні крила передбачуваної серійної версії, що нагадують концепт Huracan Sterrato 2019 року.

Говорячи про концепцію, Sterrato має ті ж характеристики, що й Huracan Evo у концептуальній формі.

Очікується, що Huracan Sterrato, здатний їздити “бездоріжжям”, скоро дебютує серед чотирьох нових Lamborghini, які будуть представлені цього року, як натякнув генеральний директор Стефан Вінкельманн. Конкректних термінів немає, але відео, що завантажило вище, згадав, що це має статися в серпні.

Читайте також: Chrysler готує конкурента Tesla

Згідно з попередніми чутками, виробництво буде обмежено від 500 до 1000 одиниць.
07-7-2022, 01:06  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 921   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: