Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Audi RS6 наступного покоління буде гібридом, що підключається, після 2025 року
Всі новини / Автосвіт

Audi RS6 наступного покоління буде гібридом, що підключається, після 2025 року

Audi RS6 наступного покоління буде гібридом, що підключається, після 2025 року
Після зміни покоління Audi RS6 буде використовувати потужну гібридну трансмісію з модулем, що підключається.

Така версія з’явиться не раніше 2025 року.

Актуальний Audi S6 має у своєму арсеналі 4,0-літровий двигун V8 з подвійним турбонаддувом. Як і його попередник, він також використовує 48-вольтову м’яку гібридну систему. Audi зробить ще один крок уперед, представивши модель покоління C9 наприкінці цього десятиліття, повідомив Wheels глава відділу досліджень та розробок Audi Sport Стефан Рейл.

«Звичайно, це [гібридизація] — це те, що потрібно, і я можу сказати вам, що в наступному поколінні буде більше гібридизації», — сказав він. «Це наш шлях до повністю електрифікованих автомобілів».

Рейл не надав жодних додаткових подробиць щодо трансмісії RS6 наступного покоління. Ймовірно, він прийме новий двигун внутрішнього згоряння і більшою мірою покладатиметься на потужність та продуктивність від електродвигуна.



Audi припинить розробку нових двигунів внутрішнього згоряння у 2026 році, а RS6 покоління C9 продовжить історію підвищення ефективності моделі. У той час як ключові технічні характеристики автомобіля залишаються в секреті, Рейл сказав, що додавання вдосконаленої гібридної системи принесе нові можливості.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Неясно, як довго Audi випускатиме RS6 покоління C9, але, швидше за все, у 2030-х роках він буде замінений повністю електричною моделлю C10.
08-7-2022, 15:42  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 438   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: