Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Дебют нової вантажівки Ford Super Duty відбудеться 27 вересня (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Дебют нової вантажівки Ford Super Duty відбудеться 27 вересня (ВІДЕО)

Дебют нової вантажівки Ford Super Duty відбудеться 27 вересня (ВІДЕО)
Коротке відео в соціальних мережах Ford дає можливість поглянути на фари нового Super Duty.

Після показу нового Ford Mustang сьомого покоління бренд Blue Oval представить наступне покоління пікапів Super Duty.

Презентація відбудеться у вівторок, 27 вересня, згідно з коротким тизером, опублікованим в облікових записах Ford у соціальних мережах.

11-секундний ролик не тільки офіційно повідомляє, коли новий Ford Super Duty буде представлений світові, але також дає змогу коротко ознайомитися з декількома деталями майбутніх важких вантажівок, які, ймовірно, продовжуватимуть включати F-250, F-350 і F-450.



Хоча на швидких знімках передньої шини вантажівки та нижнього борту або спотвореному зображенні логотипу Ford на решітці радіатора та передньому краї капота нічого не можна зробити, ми отримуємо кришталево чітке зображення дизайну фар Super Duty. У цьому немає нічого революційного, але це очевидний відхід від агрегатів, які з’являються на поточному поколінні.

Читайте також: Kawasaki India випустить байк Z900 у двох нових кольорах

Ford Super Duty 2022 року наразі доступний із кількома стилями кабіни та довжиною кузова. Він також пропонується з бензиновим 6,2-літровим V-8 потужністю 385 к.с. і 7,3-літровим V-8 потужністю 430 к.с., а також дизелем Power Stroke з крутним моментом 1050 фунт-фут. Нам просто доведеться почекати та побачити, чи всі ці двигуни перенесуться на наступне покоління (а також, які нові функції додадуться), коли новий Super Duty дебютує 27 вересня.
09-19-2022, 01:14  
Джерело: theroad.in.ua
Переглядів: 161   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: