Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Перший у світі ховербайк уже продають у Японії (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Перший у світі ховербайк уже продають у Японії (ВІДЕО)

Перший у світі ховербайк уже продають у Японії (ВІДЕО)
Японський стартап Aerwins Technologies на Північноамериканському міжнародному автосалоні, що недавно завершився, в Детройті представив перший у світі ховербайк.

Запустити його серійне виробництво в США планують із наступного року. Про це повідомляє Reuters.

Транспортний засіб, схожий на спайдербайк із "Зоряних воєн", важить 300 кг, розвиває швидкість до 100 км/год і може перебувати в повітрі протягом 40 хвилин.

Інженери з компанії-розробника Aerwins Technologies розповіли, що байк працює на газоелектричній гібридній силовій установці.

Нині його вартість складає 777 тис. доларів. Розробники планують надалі випустити бюджетну модель меншого розміру за ціною не більше 50 тис. доларів.



"Буквально почуваюся 15-річним підлітком, який щойно подивився "Зоряні війни", — сказав Тад Зотт, один із керівників автосалону після тест-драйву, або, швидше, тестового польоту. — Це дивно! Звичайно, у мене були побоювання, але я вражений буквально до мурашок по шкірі, почуваюся дитиною".

Читайте також: Kawasaki India випустить байк Z900 у двох нових кольорах

Ці ховербайки вже продають у Японії. Засновник і гендиректор Aerwins Сухей Коматсу каже, що меншу версію планували випустити на американському ринку наступного року.
09-19-2022, 16:38  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 829   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: