Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Компанія Mini відзначає 20-річчя в США червоними, білими та синіми ювілейними спецвипусками 22.09.2022
Всі новини / Автосвіт

Компанія Mini відзначає 20-річчя в США червоними, білими та синіми ювілейними спецвипусками 22.09.2022

Компанія Mini відзначає 20-річчя в США червоними, білими та синіми ювілейними спецвипусками 22.09.2022
Коли сучасний бренд Mini вперше з’явився в Америці в 2002 році, він почав з продажу моделі Chili Red.

Тепер, щоб відсвяткувати своє 20-річчя, Mini повертає колір Chili Red, який пропонуватиметься разом із Pepper White та Island Blue для нових моделей 20 Years Edition.

Три кольори складають як зірки та смуги, так і прапор Сполученого Королівства, що робить їх ідеальним тріо для спецверсії Mini 20 Years Edition 2023 року. Нове спецвидання, доступне Mini Cooper S Hardtop 4 Door.



Новий Mini 20 Years Edition також має сріблястий дах та корпуси дзеркал заднього вигляду, а також зовнішнє оздоблення кольору «рояльний лак». На капоті красується зміщена смуга з акцентами червоного, білого та синього кольорів з боку водія, а також зірка з боку пасажира. Це ще одне відсилання до американського прапора.

Він також отримує безліч аксесуарів, таких як бічні ілюмінатори, накладки на пороги та наклейки на задній стійці. Також у комплект входить комплект 17-дюймових чорних колісних дисків Tentacle Spoke, взутих у всесезонні шини. Покупці також отримають панорамний люк та рейлінги на даху.

Інтер’єр оснащений спортивними сидіннями зі штучної шкіри Carbon Black та кермовим колесом зі шкіри Nappa зі вставкою «20 Years Edition». Внутрішнє оздоблення виконане у кольорі Piano Black з додатковою графікою «20 Years Edition», а обшивка стелі виконана в кольорі Anthracite.

Стандартне обладнання для нового Mini 20 Years Edition включає двозонний клімат-контроль, підігрів передніх сидінь, пакет для зберігання речей та навігацію із сенсорним екраном. Інші технології включають функцію розширену інформацію про дорожній рух в реальному часі, віддалені послуги, Apple CarPlay, покращений Bluetooth та динамічну комбінацію приладів.

Читайте також: Тисячі нових Mercedes-Benz кинули на аеродромі

Розпочавши виробництво в липні, модель доставлятимуть до дилерських центрів США цього місяця. Його рекомендована виробником роздрібна ціна становитиме 37 165 доларів.
09-23-2022, 03:32  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 127   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: