Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Позашляховик Ford Bronco 2023 модельного року отримає нові кольори кузова
Всі новини / Автосвіт

Позашляховик Ford Bronco 2023 модельного року отримає нові кольори кузова

Позашляховик Ford Bronco 2023 модельного року отримає нові кольори кузова
Згідно з недавнім “витіком” інформації, американський позашляховик Ford Bronco версії 2023 модельного року буде доступний з 11 варіантами забарвлення кузова.

Можна з упевненістю сказати, що Ford Bronco має величезний успіх. Насправді, версія позашляховика 2022 модельного року вже була розпродана минулого місяця, тому ми всі запитуємо, коли чекати на появу Ford Bronco 2023 модельного року.

Згідно з останніми повідомленнями, прийом замовлень на Ford Bronco 2023 стартує в серпні. Чи отримає ви свій автомобіль цього року чи ні, ще невідомо, оскільки різноманітні затримки продовжують заважати “блакитному овалу” та іншим автовиробникам. Але одна річ, на яку вам більше не потрібно чекати, — це палітра кольорів. Завдяки інформації, що просочилася у закордонні ЗМІ, стало відомо, з якими відтінками можна буде замовити позашляховик.

До відтінку Fighter Jet Grey (схожого на Cactus Grey) приєднається Robin’s Egg Blue, відтінок, натхненний культовим кольором Wind Blue, який використовувався на оригінальному Bronco в період з 1972 по 1975 рік.

Також пропонуються кольори Peak Blue Metallic, Yellowstone та Eruption Green Metallic. Code Orange є одним із найяскравіших кольорів кузова. Ті, хто віддає перевагу менш “кричливим” відтінкам, можуть вибрати Terrain, Lead Foot Grey або Iconic Silver Metallic, а Velocity Blue Metallic – останній з 11 кольорів, пропонованих для нового Bronco. Oxford White та Shadow Black не вказані на сайті, але ми підозрюємо, що ці кольори нікуди не поділися.



На додаток до широкої палітри кольорів, Bronco 2023 року також буде доступний у довгоочікуваній версії Heritage Edition. Очікується, що ця спеціальна модель буде пофарбована у білий колір Wimbledon White, як і оригінальний Bronco у 1966 році. Також можливі смуги кузова Rapid Red та сріблясті акценти, а також колеса старої школи з чотирма прорізами.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Також буде доступний Bronco Everglades з трубкою, лебідкою та іншими позашляховими поліпшеннями, що входять у пакет Sasquatch.

07-17-2022, 21:39  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 656   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: