Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Porsche будує спеціальний 911 GT3, щоб відсвяткувати 30-річчя серії Supercup (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Porsche будує спеціальний 911 GT3, щоб відсвяткувати 30-річчя серії Supercup (ВІДЕО)

Porsche будує спеціальний 911 GT3, щоб відсвяткувати 30-річчя серії Supercup (ВІДЕО)
Серія Porsche Mobil 1 Supercup бере участь у перегонах та підтримує європейські змагання Формули-1 вже 30 років, і автовиробник, який стоїть за цією унікальною серією, вирішив, що це варто відсвяткувати.

Тому компанія доручила новій програмі Sonderwunsch Porsche Exclusive Manufaktur створити унікальний 911, присвячений важливій вісі серії. В результаті з’явився цей особливий 911 GT3, дорожня версія автомобіля, що бере участь у перегонах Суперкубку.

«Кожен проект Sonderwunsch – це щось особливе не лише для клієнтів, але й для нас, – каже Олександр Фабіг, віце-президент з індивідуалізації та класики Porsche. «Нові проекти означають нові виклики, і щоразу ми чогось навчаємось. Це стосується і цього 911 GT3 — 30 років Porsche Supercup».

Складання зайняло кілька тижнів і включало повне розбирання автомобіля, перш ніж перебудувати його за спеціальною конструкцією. Автомобіль має вісім різних кольорів забарвлення, серед яких глянсово-чорний, а також відтінки GT Silver Metallic, Agate Grey Metallic, Meteorgreymetallic та інші. Тим часом імена 29 чемпіонів Porsche Supercup забарвлені у золотий колір.



Нанесення багатобарвної піксельної сітки рівномірно по всьому корпусу з її складними вигинами і кутами було складною частиною цієї збірки.

Збірка ювілейного Porsche 911 GT3 зайняла кілька тижнів Крім того, на дверях, капоті та підголівниках всередині є велике число 30, а сидіння оздоблені спеціальною для цієї моделі колірною комбінацією (чорний/золотистий). І цей сітчастий візерунок, який був таким складним зовні, також продовжується всередині на підлокітниках з боку дверей.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Ексклюзивний автомобіль передадуть у музей бренду Модель тепер демонструватиметься на гонках Supercup, а пізніше цього літа вона з’явиться у музеї Porsche та виставковому залі CityLife у Мілані разом із гоночним автомобілем 911 GT3 Cup VIP, який надихнув її дизайн. Потім колишнім чемпіонам Суперкубку буде вручено ключі, щоб вони могли взяти автомобіль на PR-екскурсії для компанії.
07-12-2022, 01:13  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 328   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: