Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Toyota оновила сімейство Corolla
Всі новини / Автосвіт

Toyota оновила сімейство Corolla

Toyota оновила сімейство Corolla
Компанія Toyota оголосила про оновлення сімейства Corolla для домашнього ринку: воно торкнеться як стандартних моделей, так і гібридів, а також Corolla Sport.

Усі моделі отримають розширені мультимедійні можливості (у тому числі за окрему платню) та модернізовані силові агрегати.

Зміни у зовнішності мінімальні: доопрацьовано фари та нижню частину переднього бампера моделі, розширено колірну гаму. Інтер’єр можна оновити за рахунок центрального мультимедійного екрану, що став доступним, на 10,5 дюйма (в базі встановлюється 8-дюймовий). Крім того, моделі відкрили доступ до нових функцій – точки Wi-Fi і відеореєстратору.

Комплекс водійських асистентів став розумнішим. Функції безпеки тепер можуть розпізнавати автомобілі та пішоходів при повороті праворуч на перехресті. З’явилася система Proactive Driving Assist, покликана допомагати водієві не наближатися надто близько до пішоходів, велосипедистів або припаркованих автомобілів, – цей асистент має доступ до кермового управління і гальм. Оновлення програмного забезпечення (включаючи системи безпеки) тепер відбувається «по повітрю».



Гамму ДDP для Toyota Corolla складають бензинові мотори об’ємом 1,5 і 2,0 літра: вони були модернізовані задля підвищення паливної економічності. Гібридна система на базі 1,8-літрового двигуна отримала новий електричний модуль. При цьому жодних технічних характеристик виробник поки не розкриває, хоча ціни на новинки вже оголошені.

Читайте також: Tesla почала продавати адаптери CCS Combo для швидкої зарядки електромобілів

На початку літа Toyota оновила Corolla в європейському варіанті – версії з гібридними установками (тут Corolla доступна як з 1,8-, так і з 2,0-літровим моторами) стали потужнішими, а зовнішність змінилася помітніше, ніж у японської версії.
10-5-2022, 08:56  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 536   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: